Sportræning (igen)

Efter en lang og hed sommer, hvor vi ikke rigtigt har lavet andet, end at overleve, skal vi nu igang igen med sportræningen.  

Efter et par små motivationsspor, er vi og vejret klar til et rigtigt spor igen. Jeg ved ikke hvor langt dette spor er, men jeg gætter på 800m, måske lidt mere. 

Udover at sporet er det første rigtige spor efter xhocks kåring, så er det også en introduktion til stubmark og desuden er der flere arealskift.  Hele filmen er ca 23 min, hvorfor det er nødvendigt at dele den op i to dele.  Her er først del 1.

Satoris Xhock – 20 mdr – igang igen – del 1


Satoris Xhock – 20 mdr – igang igen del 2

Xhock 22 mdr..

Her er endnu et spor et par måneder senere, nu går han faktisk super koncentreret. Sporet er 840m langt, men det opdelt i 3 faser.

  1. 3 langsider + et arealskifte og 2 genstande, masser af godbidder
  2. 1 langside på 300m med 2 genstande uden godbidder
  3. 2 langsider med masser af godbidder

Grunden til den opdeling, er at den næste udfordring Xhock står overfor, netop er et unghundespor på ca 300m med 2 genstande og uden godbidder. 

Denne måde at træne sporet på, har mange fordele, men først og fremmest får hunden et dybt søg i et roligt tempo. Den får også et stort overskud til at håndtere de 300m i en konkurrence, når den er vænnet til at gå 2-3 gange så langt.

Satoris Xhock – 22 mdr – sportræning