MPH Natkonkurrence

Middelfart Politihundeforening afholdt den årlige natkonkurrence den 8. September 2018, med mødested på brandstationen i Fredericia kl 20.00. Forinden var dommere og figuranter mødt kl 19, for derefter at køre til øvelsespladserne og klargøre til den første hundepatrulje.

Oplægget til konkurrencen kan ses her.

Jeg var makker med Lasse Hansen og det første vi gjorde, var at gå en lille tur med vores hunde i liner ved siden af hinanden, der var ingen problemer i det, så vi pakkede hundene i Lasses trailer og gjorde klar til første øvelse.

Først skulle vi ud til Trekantens Stilladser. Porten til arealet var åben, det var et pænt stort areal og vi aftalte at gå hver sin vej rundt, og når vi mødtes, så bare fortsætte så begge kom hele vejen rundt fra hver sin side. Jeg hørte Lasses hund give hals flere gange, jeg synes ikke vi var så heldige med at finde hverken personer eller ting. Da vi havde krydset hinanden og brugt tiden, havde Lasse heldigvis fundet flere ting end jeg og Xhock, han synes det var sjovt, men der lå mange arbejdshandsker på arealet som han småhyggede sig med at tage med.

Tilbage på brandstationen fik vi udlevet næste opgave, som var et malerfirma der skulle besøges. Her gik det rigtigt godt, vi ryddede den bane og fik fuld point. Der var 2 figuranter, den ene havde en kniv i sokkerne. Desuden fandt vi pistol under reol, en trøje, en jakke og en kedeldragt samt en taske med en kniv i ovenpå en container, et gevær og nogle arbejdshandsker.

Efter et besøg på brandstationen for at få næste opgave udlevet, kørte vi til Jysk Fynsk A/S. Her var Xhock efterhånden kommet op i omdrejninger og det hjalp yderligere at der blev skudt så snart vi kom ind på pladsen. Xhock runderede hen over pladsen og ind i mellem containere og pavilloner for til sidst at finde og give hals af figuranten. Vi fandt hans pistol og senere endnu en figurant i en container samt tyvekoster i form af telefoner i en anden container. Vi gjorde det også godt på denne øvelse, der var kun 3 ting vi ikke fandt.

Efter sidste øvelse kørte vi til klubhuset og sluttede af med suppe og hyggeligt samvær. Lasse og jeg med vores hunde Buggi og Xhock, var så heldige at vinde konkurrencen.