Mph 68 Pokalkonkurrence

Så blev det den 23 marts 2019, MPH afholdt årets første lokalkonkurrence, så var tiden at få rystet vinteren af sig og få startet det nye år fornuftigt.

Jeg trak start nummer 1 og skulle starte med rundering og øvelse 11, det var dejligt, for Xhock er temmelig energisk fra dagens start. Vi skulle rundere i øksenraden, en fin skov hvor ramsløg stod i blomst og udsendte sin karakteristiske gennemtrængende duft. Xhock mindede mest om strudsen “Road Runner”, det føltes som om han tilbagelagde banens bredde på 75m på 10 sek.

Xhock fandt dog relativt hurtigt en jakke der hang på en gren og gav hals, vi sikrede objektet og søgte felt og fandt en handske. Vi startede op igen, stadig med høj fart og inden længe fandt han en figurant som han gøede af og bevogtede til jeg nåede frem. Den sidste genstand var en lille yndig dametaske som var “glemt på en stamme”.

Runderingen gik fint, dog minus 2 point, fordi Xhock skubbede jakken på grenen på jorden og fordi jeg ikke under visitationen af figuranten, lykkedes med at finde en kniv i hans sidelomme.

Øvelse 11 gik også fint, her mister vi 0,5 fordi Xhock i indtransporten gå en anelse for langt fremme.

Så skulle vi have øvelse 1-6, hvis jeg skal nøjes med det positive, så gik han en fin lydighed til fuld point, men ellers haltede flere af øvelserne lidt.

Så skulle vi til sidst have feltsøg. De 4 første genstande gik super hurtigt og fint, men så skulle Xhock på det lille hus, inde i feltet og siden da, lykkedes det mig ikke rigtigt at få gang i søgningen igen. 😧

Men vi havde atter heldet med os og vandt konkurrencen, men det bliver ikke ved med at gå, næste opgave er fynsmesterskabet og der er ikke plads til udfald..

Tak for en hyggelig dag i det dejlige forår til de andre deltagere og til dommere og figuranter samt hjælpere.