OPH PKV 2020

Odense Politihundeforening afholdt foråret PKV konkurrence den 23/2 – 2020. Konkurrencen er startskuddet på sæsonen og opvarmning til Fynsmesterskabet og senere på året, udtagelserne til DM.

Xhock og jeg skulle deltage, sammen med 5 andre gode hunde og hundeførere, efter lodtrækningen skulle vi starte med feltsøg.

Feltsøget gik fint, Xhock fandt relativt hurtigt alle genstande i den halvhøje græsmark, den første genstand som han markerede for, var en blyant, efter at jeg havde sikret genstanden insisterede han på at forsætte, ved at skrabe på stedet og ved en nærmere undersøgelse var der en nedgravet genstand under blyanten.

Så skulle vi på sporet, det var langt og med mange knæk. Vi mistede en genstand på den øvelse og det var desværre min skyld, idet han i et knæk ikke blev skarpt nok, jeg skulle ha taget ham lidt tilbage for at få den første meter i knækket med, der lå genstanden.

Så skulle vi på rundering og anholdelsesopgave. Det gik sådan set også fint, men igen var føreren desværre uskarp på dagen. Efter fundet af 2 hovedobjekter og 2 sideobjektet, så vidste jeg jo godt at der kun var et objekt tilbage som nødvendigvis måtte befinde sig ved afslutningen af banen, alligevel begynder jeg at finkæmme et svært tilgængeligt område. Jeg bruger tiden og når ikke ude tid det sidste objekt. ☹️

Øvelse 10, gik fint, figuranten blev fanget, visiteret og ført tilbage.

Så manglede vi bare lydigheden, den gik nogenlunde. Øvelse 11 var også tilfredsstillende, da vi mistede 0,5 point der.

Alt i alt gjorde Xhock det fint, den manglede skarphed fra min side, kostede os sejren, vi må nøjes med en 3. Plads. Det må jeg gøre bedre næste gang.

De 6 deltagere ved OPH PKV 2020
Hovedliste